Assiut Cement Hotel

Asyut Governorate
Assiut Cement Hotel Genel
Assiut Cement Hotel Genel
Assiut Cement Hotel Genel
Assiut Cement Hotel Genel
Assiut Cement Hotel Genel
Image More +58 fotoğraf
Assiut Cement Hotel
El-Kilo 14 Assiut Alwadi Road , Asyut Governorate

Assiut Cement Hotel misafirlere Assiut bölgesinde, havaalanı yakınında, Assiut Üniversitesi ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede ve Al Masjid Al Amauoi ile 12,2 mi (19,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan resort otel Convent of the Holy Virgin ile 12,5 mi (20,1 km) ve Asyut Barrage ile 12,5 mi (20,1 km) mesafede.

Resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

50 oda mevcuttur. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Dağ Evi
Room
Premium Tek Kişilik Oda
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Süit
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x