Aspira Residence Sukhumvit 71

Bangkok
Aspira Residence Sukhumvit 71 Öne Çıkan Resim
Aspira Residence Sukhumvit 71 Dış Mekan
Aspira Residence Sukhumvit 71 Dış Mekan
Aspira Residence Sukhumvit 71 Oda Manzaraları
Aspira Residence Sukhumvit 71 Oda Manzaraları
Image More +61 fotoğraf
Aspira Residence Sukhumvit 71
1015 Sukhumvit 71 Rd, , Bangkok

Bangkok (Sukhumvit) bölgesindeki Aspira Residence Sukhumvit 71 misafirlere Ramkhamhaeng Üniversitesi ve Bangkok Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 5,2 mi (8,4 km) ve Khaosan Caddesi ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Executive Stüdyo
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Stüdyo Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Süit
Room
Executive Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x