Asoka Hotel and Suite

Lesser Sunda Islands, Sanur
Asoka Hotel and Suite Öne Çıkan Resim
Asoka Hotel and Suite Dış Mekan
Asoka Hotel and Suite Kahvaltı
Asoka Hotel and Suite Kahvaltı
Asoka Hotel and Suite Oda Manzaraları
Image More +19 fotoğraf
Asoka Hotel and Suite
Jl. Duyung No 4 Lesser Sunda Islands, Sanur

Asoka Hotel and Suite misafirlere Denpasar bölgesinde, plaj yakınında, Semawang Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Hardy's Supermarket ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sanur Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Kuta Plajı ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Kullanımı
Room
Süit, Küçük Mutfak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x