Asiana Hotel

Kampung Sembulan Baru
Asiana Hotel Öne Çıkan Resim
Asiana Hotel Dış Mekan
Asiana Hotel Dış Mekan
Asiana Hotel İç Mekan
Asiana Hotel İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
Asiana Hotel
Lot 1,8,910,11, Grace Square Shophouse Lorong Grace Square, Jln Pantai Sembulan , Kampung Sembulan Baru

Asiana Hotel konaklamanızda Kota Kinabalu merkezinde, Sabah Devlet Camisi ve Sutera Limanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Imago Alışveriş Merkezi ile 2,2 km (1,4 mil) ve Plaza Wawasan ile 2,4 km (1,5 mil) mesafede.

Expresso25 yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Penceresiz (Superior)
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x