Asian Ruby Center Point Hotel

Güney Vietnam, Quận 1
Asian Ruby Center Point Hotel Genel
Asian Ruby Center Point Hotel Öne Çıkan Resim
Asian Ruby Center Point Hotel Dış Mekan
Asian Ruby Center Point Hotel İç Mekan
Asian Ruby Center Point Hotel İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Asian Ruby Center Point Hotel
46 - 48 Mac Thi Buoi District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Asian Ruby Center Point Hotel misafirlere Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı ve Dong Khoi Caddesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu lüks otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 1,1 mi (1,8 km) ve Saigon Nehri ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Asian Ruby Center Point Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Premium
Premium Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x