Asian Grand Hotel

Western Province
Asian Grand Hotel Genel
Asian Grand Hotel Öne Çıkan Resim
Asian Grand Hotel Dış Mekan
Asian Grand Hotel Kahvaltı
Asian Grand Hotel Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Asian Grand Hotel
146/C Poruthota Rd , Western Province

Asian Grand Hotel misafirlere Negombo bölgesinde, plajda, Negombo Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Negombo Plaj Parkı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel St Anthony's Kilisesi ile 1,9 mi (3 km) ve St. Sebastian's Kilisesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 20 havuz kenarı barı bulunmaktadır.

Misafirler için 14 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz ücretli su parkı, açık havuz ve yapay nehir gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Family Apart Daire, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x