Asia Resort Koh Tao

Güney Tayland, Koh Tao
Asia Resort Koh Tao Genel
Asia Resort Koh Tao Genel
Asia Resort Koh Tao Öne Çıkan Resim
Asia Resort Koh Tao Dış Mekan
Asia Resort Koh Tao Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Asia Resort Koh Tao
18/1 Moo 1 Güney Tayland, Koh Tao

Asia Resort Koh Tao misafirlere Koh Tao bölgesinde, plaj yakınında, Sairee Meydanı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Sairee Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Island Muay Thai ile 0,6 mi (1 km) ve Mae Haad Kliniği ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Asia Divers Restaurant, Asia Resort Koh Tao misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

49 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Room Fan - No Hot Shower
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x