Ascent on Main

Central Colorado, Parker
Ascent on Main Genel
Ascent on Main Genel
Ascent on Main Öne Çıkan Resim
Ascent on Main Yerinde Yemek
Ascent on Main Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Ascent on Main
18595 Mainstreet Central Colorado, Parker

Parker bölgesindeki Ascent on Main misafirlere Kızıl Kuyruklu Atmaca Parkı ve Lone Tree Golf Club ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Meadow Hills Golf Sahası ile 18 km (11,2 mi) ve Fiddler Yeşil Amfitiyatrosu ile 18,2 km (11,3 mi) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 13.00, hafta sonu 6.00 ve 13.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 51 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basecamp
Basecamp King
Better
Better Together Double Queen
Room
Northern Plains King Balconette
Room
Pikes Peak King Balcony HCA
Room
Pikes Peak King Balcony
Room
Basecamp HCA
Room
Northern Plains King Balconette HCA

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x