ASBU Hotel

Tunus
ASBU Hotel Genel
ASBU Hotel Genel
ASBU Hotel Genel
ASBU Hotel Genel
ASBU Hotel Genel
Image More +26 fotoğraf
ASBU Hotel
Av. Med Fadhel Benachour Place du barreau , Tunus

ASBU Hotel misafirlere Tunus (Centre Urbain Nord) bölgesinde, El Menzah Stadyumu ve El Menzah Dome ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Habib Burgiba Caddesi ile 3,7 mi (5,9 km) ve L'Universite Libre de Tunis Üniversitesi (ULT) ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Swiss Flavours Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

124 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit
Room
Royal Süit
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Swiss-Select)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Swiss-Select)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x