arte Hotel Salzburg

Salzkammergut, Salzburg
arte Hotel Salzburg Genel
arte Hotel Salzburg Genel
arte Hotel Salzburg Genel
arte Hotel Salzburg Genel
arte Hotel Salzburg Genel
Image More +98 fotoğraf
arte Hotel Salzburg
Rainerstr. 28 Salzkammergut, Salzburg

Arte Hotel Salzburg konaklamanızda Salzburg merkezinde, Getreidegasse ve Salzburg Kongre ve Sergi Merkezi 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Mozart'ın Doğum Yeri ile 3,3 km ve Salzburg Katedrali ile 3,6 km mesafede.

Arte Hotel Salzburg misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

120 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Gece kulübü, sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Şehir Manzaralı (Original, Medium)
Oda,
Oda, Dağ Manzaralı (Extended, Medium)
Stüdyo,
Stüdyo, Şehir Manzaralı (Original, Medium)
Stüdyo,
Stüdyo, Dağ Manzaralı (Extended, Medium)
Oda,
Oda, Şehir Manzaralı (Original, High)
Stüdyo,
Stüdyo, Şehir Manzaralı (Original, High)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (Extended, High)
Stüdyo,
Stüdyo, Dağ Manzaralı (Extended, High)
Original
Original Room, Low
Extended
Extended Room Low

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x