K6 Rooms by Der Salzburger Hof

Salzkammergut, Salzburg
K6 Rooms by Der Salzburger Hof Öne Çıkan Resim
K6 Rooms by Der Salzburger Hof İç Mekan
K6 Rooms by Der Salzburger Hof Kahvaltı
K6 Rooms by Der Salzburger Hof Kahvaltı
K6 Rooms by Der Salzburger Hof Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
K6 Rooms by Der Salzburger Hof
Kaiserschutzenstrasse 1 Elisabeth-Vorstadt Salzkammergut, Salzburg

K6 Rooms by Der Salzburger Hof misafirlere Salzburg merkezinde, Salzburg Kongre ve Sergi Merkezi ve Mirabell Bahçeleri ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mirabell Sarayı ve Bahçeleri ile 1 mi (1,6 km) ve Salzburg Katedrali ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda K6 Rooms by Der Salzburger Hof misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada tablet bilgisayar ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur. Kumar makinelerinde şansını denemek isteyen misafirler ücretsiz kumarhane gidiş geliş servisinden yararlanabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x