Art hotel Karelia

St. Petersburg
Art hotel Karelia Genel
Art hotel Karelia Öne Çıkan Resim
Art hotel Karelia Dış Mekan
Art hotel Karelia Dış Mekan
Art hotel Karelia Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Art hotel Karelia
27/2 Marshala Tukhachevskogo , St. Petersburg

Art hotel Karelia misafirlere St. Petersburg (Polyustrovo) bölgesinde, Piskaryovskoye Anıt Mezarı ve Smolny Enstitüsü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Devlet İnziva Yeri Müzesi ve Kış Sarayı ile 5,9 mi (9,5 km) ve Smolny Katedrali ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 279 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. St. Petersburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. (ücretli) otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Room
Standard Apart Daire
Room
Superior Stüdyo
Room
Stüdyo
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x