Art Hotel Claude Monet

Vake-Saburtalo
Art Hotel Claude Monet Genel
Art Hotel Claude Monet Genel
Art Hotel Claude Monet Genel
Art Hotel Claude Monet Öne Çıkan Resim
Art Hotel Claude Monet Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Art Hotel Claude Monet
3 Davit Gamrekeli Street, Saburtalo , Vake-Saburtalo

Art Hotel Claude Monet misafirlere Tiflis merkezinde, Hipodrom Parkı ve Kahramanlar Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 3,2 mi (5,1 km) ve Tiflis Spor Sarayı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Tiflis bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Family
Family Süit
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x