Arrowhead Village Beaver Creek

Kolorado Batı Yamacı, Edwards
Arrowhead Village Beaver Creek Genel
Arrowhead Village Beaver Creek Genel
Arrowhead Village Beaver Creek Öne Çıkan Resim
Arrowhead Village Beaver Creek Dış Mekan
Arrowhead Village Beaver Creek Dış Mekan
Image More +134 fotoğraf
Arrowhead Village Beaver Creek
160 Cresta Road, Unit 104 Kolorado Batı Yamacı, Edwards

Arrowhead Village Beaver Creek misafirlere Edwards (Arrowhead) bölgesinde, Beaver Creek Kayak Alanı ve Arrowhead Kayak Alanı yakınında. Bu kayak dostu apart daire Vail Ski Resort ile 10,9 mi (17,6 km) ve Arrow Bahn Express Lift ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Arrowhead Village Beaver Creek içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 3 Yatak Odası
Premium
Premium Daire, 4 Yatak Odası
Premium
Premium Ev, 4 Yatak Odası
Room
Daire, 2 Yatak Odası
Room
Premium Daire, 3 Yatak Odası
Room
Premium Daire, 5 Yatak Odası
Room
Premium Daire, 2 Yatak Odası
Room
Ev (6 bedroom)
Room
Daire, 4 Yatak Odası (Platinum)
Room
Daire, 4 Yatak Odası (Platinum, with Den)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x