Aroma Rice Boutique Hotel

Chiang Mai
Aroma Rice Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Aroma Rice Boutique Hotel Dış Mekan
Aroma Rice Boutique Hotel Dış Mekan
Aroma Rice Boutique Hotel Dış Mekan
Aroma Rice Boutique Hotel İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Aroma Rice Boutique Hotel
3 Chiang Mai-Lamphun Soi 1 Tambon Wat Gate, Amphoe Mueang , Chiang Mai

Aroma Rice Boutique Hotel misafirlere Chiang Mai (Wat Ket) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Riverside ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tha Phae Kapısı ile 1,2 mi (2 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Twin Room with Garden View
Room
Luxury King Room with Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x