Arkadia Luxury Hotel Apartments

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Tsilivi
Arkadia Luxury Hotel Apartments Genel
Arkadia Luxury Hotel Apartments Genel
Arkadia Luxury Hotel Apartments Genel
Arkadia Luxury Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Arkadia Luxury Hotel Apartments Dış Mekan
Image More +98 fotoğraf
Arkadia Luxury Hotel Apartments
Kipseli Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Tsilivi

Arkadia Luxury Hotel Apartments misafirlere Zakynthos bölgesinde, plajda, Ionian Sea yakınında ve Amboula Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Tsilivi Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Alykanas Plajı ile 4,4 mi (7 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut.

Misafirler 18 ayrı ayrı döşenmiş odada MP3 takma konsolu ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room (2nd / 3rd floor)
Deluxe
Deluxe Suite, 2 Bedrooms, Sea View (2nd / 3rd floor)
Grand
Grand Suite, Jetted Tub, Sea View (2nd / 3rd floor)
Deluxe
Deluxe Triple Room (2nd / 3rd floor)
Deluxe
Deluxe Double Room Ground Flour with Garden and Side Pool view
Deluxe
Deluxe Triple Room Ground Flour with Garden and Side Pool view
Room
Superior Suite, 2 Bedrooms, Sea View (2nd / 3rd floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x