Aristocrat Boutique Hotel

St. Petersburg
Aristocrat Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Aristocrat Boutique Hotel Dış Mekan
Aristocrat Boutique Hotel Dış Mekan
Aristocrat Boutique Hotel Dış Mekan
Aristocrat Boutique Hotel İç Mekan
Image More +104 fotoğraf
Aristocrat Boutique Hotel
Bolshaya Monetnaya St, 14A , St. Petersburg

St. Petersburg (Petrogradskaya Bölgesi) bölgesindeki Aristocrat Boutique Hotel misafirlere Kirov Apartment Müzesi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve LabyrinthUm ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Alexandrovsky Parkı ile 0,9 km ve Rusya Siyasi Tarihi Eyalet Müzesi ile 1,3 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Балканский Гурман ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine mevcuttur. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Süit
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x