Ariambello Vacation

Riambel
Ariambello Vacation Genel
Ariambello Vacation Genel
Ariambello Vacation Öne Çıkan Resim
Ariambello Vacation Dış Mekan
Ariambello Vacation Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Ariambello Vacation
Coastal Road , Riambel

Ariambello Vacation misafirlere Riambel bölgesinde, plajda, Riambel Plajı ve Saint Felix Halk Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Rochester Şelalesi ile 1,9 mi (3,1 km) ve Gris Gris Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Bungalov, Birden Çok Yatak, Okyanus Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x