Aria di Casa Country Resort

Itria Valley, Alberobello
Aria di Casa Country Resort Genel
Aria di Casa Country Resort Öne Çıkan Resim
Aria di Casa Country Resort Dış Mekan
Aria di Casa Country Resort Dış Mekan
Aria di Casa Country Resort Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Aria di Casa Country Resort
C. da Malvischi, 20 Itria Valley, Alberobello

Alberobello bölgesindeki Aria di Casa Country Resort konaklamanızda, Casa Pezzolla Bölge Müzesi ve Damati ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Zoosafari Hayvanat Bahçesi ile 9,5 mi (15,3 km) ve Putignano Karnavalı ile 11,2 mi (18 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler buzdolabı isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Trullo
Trullo La Nobildonna
Trullo
Trullo La Brigantessa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x