Agriturismo Arco di Sole

Itria Valley, Martina Franca
Agriturismo Arco di Sole Öne Çıkan Resim
Agriturismo Arco di Sole Dış Mekan
Agriturismo Arco di Sole Dış Mekan
Agriturismo Arco di Sole Dış Mekan
Agriturismo Arco di Sole Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Agriturismo Arco di Sole
C.da Colucci Zona B 144 Itria Valley, Martina Franca

Martina Franca bölgesindeki Agriturismo Arco di Sole konaklamanızda, Alberobello Belediye Binası ve Santi medici Cosma e Damiano Bazilikası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Zoosafari Hayvanat Bahçesi ile 9,7 mi (15,6 km) ve Putignano Karnavalı ile 11 mi (17,7 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Özel mutfak ve içinde buzdolabı ve set üstü ocak. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x