Argisht Palace Hotel

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Argisht Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Argisht Palace Hotel Dış Mekan
Argisht Palace Hotel Dış Mekan
Argisht Palace Hotel İç Mekan
Argisht Palace Hotel İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Argisht Palace Hotel
Chaika Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Varna bölgesindeki Argisht Palace Hotel misafirlere deniz kıyısında, Trifon Zarezan Plajı ve Kabakum Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Altın Kum Plajı ile 4,2 mi (6,8 km) ve Cathedral of the Assumption of the Virgin ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x