Arenal Volcano Inn

Kuzey Düzlükleri, Palma
Arenal Volcano Inn Genel
Arenal Volcano Inn Genel
Arenal Volcano Inn Genel
Arenal Volcano Inn Öne Çıkan Resim
Arenal Volcano Inn Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Arenal Volcano Inn
21007 Fortuna 6.5 KM N Iglesia Catolica Contiguo a Restaurante Que Rico Arenal Kuzey Düzlükleri, Palma

La Fortuna bölgesindeki Arenal Volcano Inn misafirlere kırsal bölgede, Arenal Natura Ekoloji Parkı ve Los Lagos Sıcak Su Kaplıcaları ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Arenal Yanardağı Ulusal Parkı ile 3,3 mi (5,4 km) ve Tabacon Sıcak Su Kaplıcaları ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Que Rico Arenal ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 klimalı oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası, Mutfak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x