Nayara Springs - Adults only

Kuzey Düzlükleri, Palma
Nayara Springs - Adults only Genel
Nayara Springs - Adults only Genel
Nayara Springs - Adults only Genel
Nayara Springs - Adults only Genel
Nayara Springs - Adults only Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Nayara Springs - Adults only
Arenal Volcano National Park Kuzey Düzlükleri, Palma

Nayara Springs - Adults only konaklamanızda La Fortuna bölgesinde, Arenal Yanardağı Ulusal Parkı ile 5,6 km (3,5 mi) ve La Fortuna Şelalesi ile 9,2 km (5,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Mistico Arenal Asma Köprüler Parkı ile 13,9 km ve Costa Rica Sky Adventures ile 15,2 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Amor Loco ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 16 klimalı odada özel atlama havuzu ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, kaplıca ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Springs)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x