Arena Space Hotel

Amman
Arena Space Hotel Genel
Arena Space Hotel Genel
Arena Space Hotel Genel
Arena Space Hotel Dış Mekan
Arena Space Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Arena Space Hotel
Gardens Street , Amman

Arena Space Hotel misafirlere Amman merkezinde, King Hussain Sports City ve Al Mukhtar Mall Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 3,4 mi (5,5 km) ve Rainbow Street ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 148 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Gece kulübü, 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x