Alaqsa Palace Hotel Suites & Apartments

Amman
Alaqsa Palace Hotel Suites & Apartments Öne Çıkan Resim
Alaqsa Palace Hotel Suites & Apartments Dış Mekan
Alaqsa Palace Hotel Suites & Apartments Kahvaltı
Alaqsa Palace Hotel Suites & Apartments Oda Düzeni
Alaqsa Palace Hotel Suites & Apartments Banyo Tipleri
Image More +39 fotoğraf
Alaqsa Palace Hotel Suites & Apartments
59 Mohammad Sayel Al Hosban St , Amman

Alaqsa Palace Hotel Suites & Apartments misafirlere Amman bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Ibn AlHaytham Hospital ve Wadi Zarqa Ma'in 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 3,8 mi (6,2 km) ve Rainbow Street ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 57 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo Süit, Mutfak
Premium
Premium Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x