Arcuève Dimora con Vista

Itria Valley, Ostuni
Arcuève Dimora con Vista Genel
Arcuève Dimora con Vista Öne Çıkan Resim
Arcuève Dimora con Vista Dış Mekan
Arcuève Dimora con Vista Dış Mekan
Arcuève Dimora con Vista Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Arcuève Dimora con Vista
Via Cesare Abba,17 Itria Valley, Ostuni

Bu apart daire misafirlere Ostuni merkezinde, Piazza della Liberta (Özgürlük Meydanı) yakınında ve San Francesco Kilisesi ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Museo di civilta preclassiche della Murgia Meridionale (Klasik Dönem Öncesi Güney Murgia Tepeleri Medeniyetleri Arkeoloji Müzesi) ile 0,4 mi (0,7 km) ve L'Ulivo Che Canta Ahşap Eserler Galerisi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı döşenmiş dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak, Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur; ayrıca bir Çift Kişilik çekyat bulunmakatdır. Keyifli vakit geçirmeniz için 28-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili dairede ayrıca kuaför ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x