Arbour1

Route 62, Heatherlands
Arbour1 Öne Çıkan Resim
Arbour1 Dış Mekan
Arbour1 Dış Mekan
Arbour1 Dış Mekan
Arbour1 Oda Manzaraları
Image More +32 fotoğraf
Arbour1
1 Arbour Rd Route 62, Heatherlands

George bölgesindeki Arbour1 konaklamanızda, George Museum ve Garden Route Botanik Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Outeniqua Ulaşım Müzesi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Kingswood Golf Estate ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x