Aquasun Hotel Phu Quoc

Güney Vietnam, Phu Quoc
Aquasun Hotel Phu Quoc Genel
Aquasun Hotel Phu Quoc Genel
Aquasun Hotel Phu Quoc Genel
Aquasun Hotel Phu Quoc Genel
Aquasun Hotel Phu Quoc Genel
Image More +98 fotoğraf
Aquasun Hotel Phu Quoc
124 Tran Hung Dao Street, Duong Dong Güney Vietnam, Phu Quoc

Aquasun Hotel Phu Quoc konaklamanızda Phu Quoc merkezinde, Phu Quoc Plajı ile 8 dakika sürüş mesafesinde ve Phu Quoc Gece Pazarı ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Dinh Cau ile 3,4 km ve San Van Dong Duong Dong Stadyumu ile 4,8 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 105 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve balo salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Küvet, Deniz Manzaralı
Room
Signature Süit, 2 Yatak Odası, Küvet, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x