Aquamarine Boutique Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
Aquamarine Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Aquamarine Boutique Hotel Dış Mekan
Aquamarine Boutique Hotel Dış Mekan
Aquamarine Boutique Hotel Kahvaltı
Aquamarine Boutique Hotel Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Aquamarine Boutique Hotel
46 Luong Van Can Hoan Kiem Kuzey Vietnam, Hanoi

Aquamarine Boutique Hotel size Hanoi merkezinde, Dong Kinh Nghia Thuc Meydanı ve Hoan Kiem Gölü ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hanoi Eski Şehir Kapısı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Süit, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Honeymoon Oda
Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x