Hanoi Focus Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
Hanoi Focus Hotel Öne Çıkan Resim
Hanoi Focus Hotel Dış Mekan
Hanoi Focus Hotel Yerinde Yemek
Hanoi Focus Hotel Yerinde Yemek
Hanoi Focus Hotel Yerinde Yemek
Image More +60 fotoğraf
Hanoi Focus Hotel
4A To Tich Street Hoan Kiem District Kuzey Vietnam, Hanoi

Hanoi Focus Hotel size Hanoi (Eski Kent) bölgesinde, Hoan Kiem Gölü ve Hang Gai Caddesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,5 mi (0,8 km) ve St. Joseph Katedrali ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Quiet)
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Süit, Bağlantılı Odalar
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x