Apparthôtels de Val-Perrière

Paroisse Notre-dame-de-l'ermitage, Arbois
Apparthôtels de Val-Perrière Genel
Apparthôtels de Val-Perrière Öne Çıkan Resim
Apparthôtels de Val-Perrière Dış Mekan
Apparthôtels de Val-Perrière Dış Mekan
Apparthôtels de Val-Perrière Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Apparthôtels de Val-Perrière
29 Place de la Liberté Paroisse Notre-dame-de-l'ermitage, Arbois

Arbois bölgesindeki Apparthôtels de Val-Perrière misafirlere dağda, Pecault Kalesi ile Arbois Musee de la Vigne et du Vin 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Maison Louis Pasteur ile 0,3 mi (0,5 km) ve Tufs Waterfall ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Brasserie Aux Docks, Apparthôtels de Val-Perrière misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Les Oiseaux)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Le Ptit bistrot)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun (Le City)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (L'atelier)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x