Appart Hôtel Charles Sander

Franche-comte, Salins-les-Bains
Appart Hôtel Charles Sander Genel
Appart Hôtel Charles Sander Genel
Appart Hôtel Charles Sander Genel
Appart Hôtel Charles Sander Öne Çıkan Resim
Appart Hôtel Charles Sander Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Appart Hôtel Charles Sander
26 Rue de la République Franche-comte, Salins-les-Bains

Salins-les-Bains bölgesindeki Appart Hôtel Charles Sander konaklamanızda, Saint-Anatoile Kilisesi ve Casino de Salins les Bains ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Grande Saline ile 0,2 mi (0,3 km) ve Mont Poupet ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı Restaurant "Goût & Moi" misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Küçük Mutfak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Küçük Mutfak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Küçük Mutfak
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x