Appartements Furstauer

Avusturya Alpleri, Saalbach
Appartements Furstauer Genel
Appartements Furstauer Genel
Appartements Furstauer Genel
Appartements Furstauer Öne Çıkan Resim
Appartements Furstauer Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Appartements Furstauer
Oberdorf 335 Avusturya Alpleri, Saalbach

Saalbach-Hinterglemm bölgesindeki Appartements Furstauer misafirlere dağda, Pinzgauer Saalachtal ile Bernkogel Teleferiği 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu daire Saalbach-Hinterglemm Kayak Merkezi ile 0,2 mi (0,2 km) ve Kohlmaisgipfel Teleferiği ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 80-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca bebek bakımı, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x