Appartement les Ecureuils

Provence (bölge), La Roque-d'Antheron
Appartement les Ecureuils Öne Çıkan Resim
Appartement les Ecureuils Dış Mekan
Appartement les Ecureuils Dış Mekan
Appartement les Ecureuils Dış Mekan
Appartement les Ecureuils Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Appartement les Ecureuils
La gueridane chemin du pigeonnier Provence (bölge), La Roque-d'Antheron

La Roque-d'Antheron bölgesindeki bu apart otel misafirlere kırsal bölgede, Labyrinths Giants ve Silvacane Manastırı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Luberon Bölge Parkı ile 2,4 mi (3,8 km) ve Géants Labirent Parkı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca ütü/ütü masası isteyebilirsiniz.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x