Un Loft à la Campagne

Route De La Lavande, Puget
Un Loft à la Campagne Genel
Un Loft à la Campagne Öne Çıkan Resim
Un Loft à la Campagne Dış Mekan
Un Loft à la Campagne Dış Mekan
Un Loft à la Campagne Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Un Loft à la Campagne
9 Clos de la Baronne Route De La Lavande, Puget

Un Loft à la Campagne konaklamanızda Puget bölgesinde, Chateau Val Joanis ile 18,2 km (11,3 mi) ve Golf de Pont-Royal ile 19,6 km (12,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Château de Lacoste ile 29,5 km (18,3 mil) ve Domaine de la Citadelle ile 36,2 km (22,5 mil) mesafede.

Table d'hôtes, Un Loft à la Campagne misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Ev
Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x