Appartement de Christiane

Grand Bay
Appartement de Christiane Genel
Appartement de Christiane Genel
Appartement de Christiane Genel
Appartement de Christiane Öne Çıkan Resim
Appartement de Christiane Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Appartement de Christiane
Rue Adolphe Fine , Grand Bay

Appartement de Christiane misafirlere Grand-Baie bölgesinde, plaj yakınında, La Croisette ve Grand Körfezi Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Grand Bay Alışveriş Merkezi ile 0,6 mi (1 km) ve Senator Club Casino Grand Bay ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve mikrodalga fırın vardır. Odada ücretsiz kablolu İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x