Appartement

Grand Bay
Appartement Genel
Appartement Öne Çıkan Resim
Appartement Dış Mekan
Appartement Dış Mekan
Appartement Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Appartement
Rue Adolphe , Grand Bay

Grand-Baie bölgesindeki bu apart otel misafirlere okyanus kıyısında, La Croisette ve Grand Körfezi Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Grand Bay Alışveriş Merkezi ile 0,6 mi (1 km) ve Senator Club Casino Grand Bay ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafilere bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x