Appartamenti Simius

Cannonau Di Sardegna Şarap Bölgesi, Villasimius
Appartamenti Simius Genel
Appartamenti Simius Öne Çıkan Resim
Appartamenti Simius Dış Mekan
Appartamenti Simius Dış Mekan
Appartamenti Simius Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Appartamenti Simius
Via Umberto I, 44 Cannonau Di Sardegna Şarap Bölgesi, Villasimius

Appartamenti Simius konaklamanızda, Villasimius merkezinde, Arkeoloji Müzesi ve Villasimius Turizm Ofisi ile yakın mesafede olacaksınız. Bu plaj olan daire Villasimius Belediye Sarayı ile 0,2 km (0,1 mi) ve Villasimius Turist Sağlık Merkezi ile 0,4 km (0,3 mi) mesafede.

Appartamenti Simius misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 plaj barı ideal.

Misafirler için 40 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x