Appartamenti Iris

Cannonau Di Sardegna Şarap Bölgesi, Villasimius
Appartamenti Iris Genel
Appartamenti Iris Genel
Appartamenti Iris Öne Çıkan Resim
Appartamenti Iris Dış Mekan
Appartamenti Iris Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Appartamenti Iris
Via Umberto I, 44 Cannonau Di Sardegna Şarap Bölgesi, Villasimius

Appartamenti Iris konaklamanızda Villasimius merkezinde, Arkeoloji Müzesi yakınında ve Simius Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu daire Campulongu Plajı ile 3,2 km (2 mi) ve Porto Giunco Plajı ile 4,3 km (2,6 mi) mesafede.

Appartamenti Iris misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler için 50 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimiz için ayrı oturma alanı bulunmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, 2 Banyolu
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x