Apollo Apartments

Foinikas, Agios Vasileios
Apollo Apartments Öne Çıkan Resim
Apollo Apartments Dış Mekan
Apollo Apartments İç Mekan
Apollo Apartments İç Mekan
Apollo Apartments Oda Manzaraları
Image More +63 fotoğraf
Apollo Apartments
Plakias Foinikas, Agios Vasileios

Apollo Apartments misafirlere Agios Vasileios bölgesinde, plaj yakınında, Plakias Plajı ile Skínos 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Palgramnos ile 0,9 mi (1,4 km) ve Foteinári ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda Apollo Apartments misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 12 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo (Triple)
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Stüdyo
Standard
Standard Stüdyo (Triple)
Superior
Superior Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x