Cyano Hotel

Foinikas, Agios Vasileios
Cyano Hotel Genel
Cyano Hotel Genel
Cyano Hotel Genel
Cyano Hotel Genel
Cyano Hotel Genel
Image More +198 fotoğraf
Cyano Hotel
Plakias, Agios Vasileios Foinikas, Agios Vasileios

Cyano Hotel misafirlere Agios Vasileios bölgesinde, plaj yakınında, Plakias Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Skínos ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Palgramnos ile 0,9 mi (1,4 km) ve Foteinári ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Cyano Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 3 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Dubleks,
Dubleks, Havuz Manzaralı
King
King Suite, Pool View
Junior
Junior Süit, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x