Aphrodite Inn Bangkok

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
Aphrodite Inn Bangkok Genel
Aphrodite Inn Bangkok Genel
Aphrodite Inn Bangkok Öne Çıkan Resim
Aphrodite Inn Bangkok Dış Mekan
Aphrodite Inn Bangkok Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Aphrodite Inn Bangkok
61-65 Ratchadamri Road Patumwan Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

Aphrodite Inn Bangkok size Bangkok merkezinde, CentralWorld Alışveriş Merkezi ve Pratunam Pazarı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama ayrıcalığı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Erawan Mabedi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Aphrodite Inn Restuarnt bar/oturma salonu ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otelde 4 kat olan bir 1 bina var ve misafirler için yakın çevrede ücretsiz otopark mevcut.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x