Apex Villa

Dongshan
Apex Villa Genel
Apex Villa Genel
Apex Villa Genel
Apex Villa Genel
Apex Villa Genel
Image More +52 fotoğraf
Apex Villa
No.219, Jiadong Rd , Dongshan

Dongshan bölgesindeki Apex Villa konaklamanızda, Dongshan Brown Bulvarı ve Jhenhju Halk Evi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Luodong Gece Pazarı ile 3,3 mi (5,4 km) ve Taipingshan Ulusal Ormanı Dinlenme Alanı ile 10,7 mi (17,2 km) mesafede.

泉月廳 yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 odada özel spa küveti ve LCD televizyon vardır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit, Asma Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x