Ashore 196

Dongshan
Ashore 196 Öne Çıkan Resim
Ashore 196 Dış Mekan
Ashore 196 Dış Mekan
Ashore 196 İç Mekan
Ashore 196 Oda Manzaraları
Image More +27 fotoğraf
Ashore 196
No.196 East 2nd Road , Dongshan

Dongshan bölgesindeki Ashore 196 misafirlere nehir kıyısında, Dongshan River Parkı ve Duck Shack Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Luodong Gece Pazarı ile 3,3 mi (5,3 km) ve Taipingshan Ulusal Ormanı Dinlenme Alanı ile 10,7 mi (17,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı (Shared Balcony, No.3)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Shared Balcony, No.5)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı (No.1)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi, Manzaralı (No.2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x