Apex Pearl Suilt

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Apex Pearl Suilt Genel
Apex Pearl Suilt Genel
Apex Pearl Suilt Genel
Apex Pearl Suilt Genel
Apex Pearl Suilt Genel
Image More +44 fotoğraf
Apex Pearl Suilt
Jalan Stonor Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (Kuala Lumpur Şehir Merkezi) bölgesindeki Apex Pearl Suilt KLCC Park ve Pavilion Kuala Lumpur ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Petronas İkiz Kuleleri ile 0,8 mi (1,2 km) ve Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x