Apartments Oporto Palace

Northern Portugal, Miragaia
Apartments Oporto Palace Genel
Apartments Oporto Palace Öne Çıkan Resim
Apartments Oporto Palace Dış Mekan
Apartments Oporto Palace Dış Mekan
Apartments Oporto Palace İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Apartments Oporto Palace
Rua Francisco Rocha Soares 8 Northern Portugal, Miragaia

Apartments Oporto Palace size Porto (Centro / Baixa) bölgesinde, Porto Tarihi Kent Merkezi ve Virtudes Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Ribeira Meydanı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Porto Katedrali ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Stüdyo
Stüdyo,
Stüdyo, Nehir Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo, Nehir Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x