Apartments Mladost 1A-554

Kuzeybatı Bulgaristan, Sofya
Apartments Mladost 1A-554 Genel
Apartments Mladost 1A-554 Öne Çıkan Resim
Apartments Mladost 1A-554 Dış Mekan
Apartments Mladost 1A-554 Dış Mekan
Apartments Mladost 1A-554 Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Apartments Mladost 1A-554
Street Krustio Rakovski Mladost 1A Building 554 Kuzeybatı Bulgaristan, Sofya

Apartments Mladost 1A-554 misafirlere Sofya (Mladost) bölgesinde, Princess Outlet Alışveriş Merkezi ve Megapark ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan otel Avrupa Ticaret Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) ve The Mall ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 2 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kumarhane gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, Birden Çok Yatak, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x