Apartments Aleksandar

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Sveti Stefan
Apartments Aleksandar Öne Çıkan Resim
Apartments Aleksandar Dış Mekan
Apartments Aleksandar Dış Mekan
Apartments Aleksandar Oda Manzaraları
Apartments Aleksandar Oda Düzeni
Image More +28 fotoğraf
Apartments Aleksandar
Slobode bb Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Sveti Stefan

Sveti Stefan bölgesindeki Apartments Aleksandar konaklamanızda, Sveti Stefan Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Praskvica Monastery ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Milocer Plajı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Kamenovo Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Stüdyo
Comfort
Comfort Stüdyo
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Apart Daire
Basic
Basic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x