Apartment Sofia

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Agios Spyridon Corfu
Apartment Sofia Dış Mekan
Apartment Sofia Dış Mekan
Apartment Sofia
Agios Spyridonas Thinali Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Agios Spyridon Corfu

Korfu bölgesindeki bu apart daire konaklamanızda, İkinci St. Spyridon Plajı ve Birinci St. Spyridon Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan daire Barbati Plajı ile 14,4 mi (23,2 km) ve Ipsos Plajı ile 16,8 mi (27 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Bu dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için masa ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Özel Banyo, Deniz Manzaralı (Apartment Sofia)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x