Apartment in Nessebar Fort Club

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Apartment in Nessebar Fort Club Öne Çıkan Resim
Apartment in Nessebar Fort Club Dış Mekan
Apartment in Nessebar Fort Club Dış Mekan
Apartment in Nessebar Fort Club Yerinde Yemek
Apartment in Nessebar Fort Club Oda Düzeni
Image More +8 fotoğraf
Apartment in Nessebar Fort Club
Ring Road Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Sunny Beach bölgesindeki bu apart daire misafirlere plaj yakınında, Action Aquapark su parkı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Hrizantema Kumarhanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Güneşli Sahil ile 1,2 mi (1,9 km) ve The Bridge - Sunny Beach ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Klimalı bu dairede küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon mevcut. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

6 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x